AD-Turun vuosi 2017 – laatu syntyy sisältäpäin

AD-Turussa pyrimme kehittämään sekä henkilökuntamme osaamista että viihtyvyyttä, sillä uskomme että hyvä työyhteisö motivoi laadukkaaseen asiakaspalveluun ja täten myös asiakkaamme saavat kokea itsensä osaksi "yhteisöämme". Laatu asiakaspalveluun lähtee yrityksen sisältä.

Vuosi 2017 alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppuaan ja me AD-Turussa halusimme omankin muistin virkistykseksi pohtia, mitä kaikkea tänä vuonna onkaan tapahtunut. Yksi asia on ollut selvää; tänä vuonna olemme panostaneet entistä enemmän henkilökuntamme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Laadukas palvelu ja hyvinvoiva henkilöstö ovat aina olleet kantavia voimiamme ja periaatteitamme, tänä vuonna olemme ottaneet uusia askeleita taas kohti parempaa lopputulosta jonka toivomme ja uskomme myös heijastuvan asiakkaillemme. Tänä vuonna on tapahtunut paljon ja olemme ottaneet osaa moniin tempauksiin – tässä parhaimmat palat vuodelta 2017!


Tammikuussa henkilökuntamme lähti kurvailemaan Karting-radalle virkistyspäivän muodossa.


Huhtikuussa AD-Turku vietti 9-v synttäreitään kakkukahvein, tarjouksin ja fanfaarein. Ensi vuonna onkin edessä kuuluisat Kymppisynttärit!

Huhtikuussa tunnelmoitiin myös IKH:n rekkakiertueen rantautumista Raisioon. Aika kultaa muistot, sillä sää oli viime huhtikuussa ilmeisesti kovin tämänhetkinen. On se Suomen kevät niin kaunis.


Toukokuussa AD-Turussa vietettiin jo perinteeksi muodostunutta Autopäivää, jolloin pihaamme kurvaavat makeimmat menopelit ja sympaattisimmat kaarat näytille ja äänestettäväksi. Autojen ihastelun lisäksi päivän aikana pääsi testaamaan parhaimpia autonpesulaitteita ja -aineita sekä kiillottamaan peltiä – Wax on, wax off!


Henkilökunnan koulutus

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti päämiesten ja tuotemerkkien kautta uusimpiin tuotteisiin ja laitteisiin. Tämän lisäksi halusimme kuitenkin tarjota henkilökunnallemme mahdollisuuden vieläkin laajempaan itsensä kehittämiseen. Suurin osa myyjistämme on ahkeroinut loppuvuodesta 2016 lähtien myynnin ammattitutkinnon parissa, ja elokuussa tämä ”opintoryhmä” valmistui. Myyjien lisäksi myös myymäläpäällikkömme opiskeli kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon. Kaikki AD-Turun 24 työntekijää ovat omilla palkkalistoillamme ja vakituisessa työsuhteessa – haluamme tarjota henkilökunnallemme tiiviin työyhteisön, jossa motivoidaan ja tuetaan toinen toistamme. Henkilökuntamme valmistumista juhlistimme Piknik-risteilyllä.

Kesällä vietimme myös yhdessä virkistyspäivää Naantalissa Herrankukkarossa – luonnonläheisyyden lisäksi virkistyspäiväämme kuului maittavaa ruokaa, jousiammuntaa, ryhmätehtäviä sekä ehkä muutama virkistysjuomakin.


Syyskuussa vietimme myymälässämme Syysmarkkinoita ja asiaan kuului tapahtumia, päämiesten esittelyjä sekä tuotetarjouksia unohtamatta tietenkään höyryäviä makkaroita.

 


Lokakuussa koko AD-Turun henkilökunta kouluttautui tärkeän asian takia; järjestimme tiimillemme ensiapukoulutuksen. Ensiapukykyinen henkilökunta on tärkeä osa jokaista yritystä ja asiakkaiden turvallisuutta. Asiakasturvallisuuden lisäksi se parantaa myös henkilökunnan itseluottamusta omiin kykyihin selvitä vaikeissakin ja yllättävissä tilanteissa. Toivomme, että ensiaputaitojamme ei tarvita, mutta onneksi nekin löytyvät tarpeen vaatiessa!


IMG-20171212-WA0004
Marraskuussa vietimme 24.11. ensin päivällä Black Friday- hulinoita, joista jatkoimme iltatilaisuuteen ja pikkujouluihin yritysasiakkaillemme. Meidän mielestämme kunnon pikkujoulut kruunaa kokonainen palvattu possu!

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ja henkilökuntaamme kuluneesta vuodesta 2017! Etenemme iloisin askelin kohti ensi vuoden haasteita.