Blogi

Uutuus: Webaston latausasema sähköautoille

Oletko sinäkin harkinnut sähköauton hankkimista?

Lue lisää

10 vuotta AD-Turkua & 10+1 asiaa

10-vuotis synttäreidemme kunniaksi haluamme paljastaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme 10+1 asiaa AD-Turusta!

Lue lisää

Hyvät työvaatteet takaavat turvallisuuden ja työn sujuvuuden

AD-Turku on panostanut työvaatteiden ja suojavarusteiden valikoimaan jo vuosia. Uskomme vahvasti siihen, että kun työvarusteet ovat kunnossa, voidaan minimoida vahinkojen riski sekä parantaa työn sujuvuutta ja viihtyvyyttä. Työ- ja suojavaatteet seuraavat tietysti lainsäädännöllisiä vaatimuksia mm. suojavärien ja paloturvallisuuden puitteissa mutta niiden lisäksi tärkeää on työn onnistumiseen vaikuttavat tekijät sekä työntekijän käyttömukavuus. Käyttöjoustavuutta lisää mm. erilaiset ripustus ja taskuratkaisut, sekä käyttötarkoitusta varten suunnitellut kaavat kuten pidemmät lahkeet, hihat ja selkämykset. Meiltä löytyy myös D-malleja.

Lue lisää

AD-Turun vuosi 2017 – laatu syntyy sisältäpäin

AD-Turussa pyrimme kehittämään sekä henkilökuntamme osaamista että viihtyvyyttä, sillä uskomme että hyvä työyhteisö motivoi laadukkaaseen asiakaspalveluun ja täten myös asiakkaamme saavat kokea itsensä osaksi ”yhteisöämme”. Laatu asiakaspalveluun lähtee yrityksen sisältä.

Lue lisää

Hydrauliikkaletkuja ja hyvää yhteishenkeä

Miika Bergroth, 26, on työskennellyt AD-Turussa n. 2,5 vuotta. Aikoinaan hän saapui taloon kesätöihin auto-ja kuljetustekniikan insinöörin opinnoistaan. Kesätyö jatkui opintojen ohella ja nyt Miika on ollut kokopäiväisenä työntekijänä vajaan vuoden. Insinöörin tutkinto on opinnäytetyötä vaille valmis.

Lue lisää

Oiva Känälle oma kauppa on pikkupojan toteutunut unelma

Oiva Känä aloitti kauppiasuransa myymällä teinipoikana kenkiä ovelta ovelle. Ensimmäisen kauppansa hän osti 30 vuotta sitten Raumalla. Vuonna 2007 varaosa- ja työkalukauppa laajeni Raisioon, kun AD-Turku perustettiin. Ala ja maailma sen ympärillä on muuttunut paljon, mutta Känän rakkaus yrittäjyyteen, kaupankäyntiin ja asiakkaisiin pysyy.

Lue lisää

Erik Hellbergin korjaamo on palvellut Paraisilla jo yli 50 vuotta

Autoverkstad A & A Hellbergin erikoisalaa ovat aina olleet merkkihuollot. Jo varhaisista vuosistaan lähtien korjaamolla on ollut jonkin automerkin merkkiedustus. Tänä päivänä se on valtuutettu Peugeot ja Citroën -huoltamo. Yhdeksänhenkinen tiimi huoltaa ja korjaa myös kaikkia muita automerkkejä. Korjaamossa tehdään lisäksi rengaskauppaa ja peltikorjauksia sekä tuulilasin vaihtoja niin vakuutusyhtiöille kuin yksityisille. Erityisen kysyttyjä nykyään ovat sijaisautot. Erik Hellbergin korjaamossa on kaksi sijaisautoa, joita annetaan asiakkaiden käyttöön korjauksen tai huollon ajaksi. Myös maksu onnistuu joustavasti AD-Erämaksulla.

Lue lisää

Jos se toimii Alpeilla, se toimii Suomen katoilla – Petzl

Meillä AD-Turussa pyritään tarjoamaan parasta, ja kun saimme asiakkailtamme vinkin että Petzlin turvavarusteet olisivat kovaa kamaa, niin mehän otimme vinkistä vaarin. Vuoden 2016 kesästä lähtien meiltä on saanut tämän mainion ranskalaisvalmistajan tuotteita: suojakypäröitä, putoamissuojaimia ja otsavalaisimia. Petzlin huipputuotteiden nimiin vannoo moni niin ammatikseen kuin harrastuksekseen kiperissä paikoissa taiteileva.

Lue lisää

Kurkkaa joulukalenterimme!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut joulukalenterimme löytyy taas Facebook-sivuiltamme.

Lue lisää

6 konstia auton talvihuoltoon

Hyytyikö akku? Jäitkö tien poskeen? Kuluttaako talviajo bensaa ja kukkaroasi? Onko auton pohjassa koko talven tiesuolat? Auton kunnosta ja ajoturvallisuudesta voi huolehtia varsin kohtuullisin ponnisteluin. Alla korjaamotiimimme tarjoamat vinkit auton talvihuoltoon.

Lue lisää