Blogi

IMG_3589

AD-Turun vuosi 2017 – laatu syntyy sisältäpäin

AD-Turussa pyrimme kehittämään sekä henkilökuntamme osaamista että viihtyvyyttä, sillä uskomme että hyvä työyhteisö motivoi laadukkaaseen asiakaspalveluun ja täten myös asiakkaamme saavat kokea itsensä osaksi ”yhteisöämme”. Laatu asiakaspalveluun lähtee yrityksen sisältä.

Lue lisää
DSC_0969

Hydrauliikkaletkuja ja hyvää yhteishenkeä

Miika Bergroth, 26, on työskennellyt AD-Turussa n. 2,5 vuotta. Aikoinaan hän saapui taloon kesätöihin auto-ja kuljetustekniikan insinöörin opinnoistaan. Kesätyö jatkui opintojen ohella ja nyt Miika on ollut kokopäiväisenä työntekijänä vajaan vuoden. Insinöörin tutkinto on opinnäytetyötä vaille valmis.

Lue lisää
Oiva_Känä_080916

Oiva Känälle oma kauppa on pikkupojan toteutunut unelma

Oiva Känä aloitti kauppiasuransa myymällä teinipoikana kenkiä ovelta ovelle. Ensimmäisen kauppansa hän osti 30 vuotta sitten Raumalla. Vuonna 2007 varaosa- ja työkalukauppa laajeni Raisioon, kun AD-Turku perustettiin. Ala ja maailma sen ympärillä on muuttunut paljon, mutta Känän rakkaus yrittäjyyteen, kaupankäyntiin ja asiakkaisiin pysyy.

Lue lisää
ammattilaiset_1150x500

Erik Hellbergin korjaamo on palvellut Paraisilla jo yli 50 vuotta

Autoverkstad A & A Hellbergin erikoisalaa ovat aina olleet merkkihuollot. Jo varhaisista vuosistaan lähtien korjaamolla on ollut jonkin automerkin merkkiedustus. Tänä päivänä se on valtuutettu Peugeot ja Citroën -huoltamo. Yhdeksänhenkinen tiimi huoltaa ja korjaa myös kaikkia muita automerkkejä. Korjaamossa tehdään lisäksi rengaskauppaa ja peltikorjauksia sekä tuulilasin vaihtoja niin vakuutusyhtiöille kuin yksityisille. Erityisen kysyttyjä nykyään ovat sijaisautot. Erik Hellbergin korjaamossa on kaksi sijaisautoa, joita annetaan asiakkaiden käyttöön korjauksen tai huollon ajaksi. Myös maksu onnistuu joustavasti AD-Erämaksulla.

Lue lisää
ammattilaiset_1150x500

Jos se toimii Alpeilla, se toimii Suomen katoilla – Petzl

Meillä AD-Turussa pyritään tarjoamaan parasta, ja kun saimme asiakkailtamme vinkin että Petzlin turvavarusteet olisivat kovaa kamaa, niin mehän otimme vinkistä vaarin. Vuoden 2016 kesästä lähtien meiltä on saanut tämän mainion ranskalaisvalmistajan tuotteita: suojakypäröitä, putoamissuojaimia ja otsavalaisimia. Petzlin huipputuotteiden nimiin vannoo moni niin ammatikseen kuin harrastuksekseen kiperissä paikoissa taiteileva.

Lue lisää
uutiskirjeeseen_800x400

Kurkkaa joulukalenterimme!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut joulukalenterimme löytyy taas Facebook-sivuiltamme.

Lue lisää
autoilu_1150x500

6 konstia auton talvihuoltoon

Hyytyikö akku? Jäitkö tien poskeen? Kuluttaako talviajo bensaa ja kukkaroasi? Onko auton pohjassa koko talven tiesuolat? Auton kunnosta ja ajoturvallisuudesta voi huolehtia varsin kohtuullisin ponnisteluin. Alla korjaamotiimimme tarjoamat vinkit auton talvihuoltoon.

Lue lisää
AD-Turku_autopaiva

Tervetuloa Autopäivään 10.9.16!

Järjestämme jälleen suosiota saavuttaneen AD-Turku Autopäivän lauantaina 10.9. klo 10-14. Näyttelyssä pääset tutustumaan ajoneuvokaunottariin vanhoista klassikoista sähäkämpiin sporttihirmuihin. Yleisö pääsee äänestämään suosikkinsa ja voittajapelin haltija palkitaan lahjakortilla.

Lue lisää
autoilu_1150x500

Pelit ja vehkeet auton pesuun ja vahaukseen

Auton pesuun ja hellään hoitoon saa käytettyä tunnin jos toisenkin ja kieltämättä myös sievoisia summia rahaa. Mutta mikäs on rakkaan harrastuksen parissa viihtyessä. Jos kärry on hartaudella kursittu kokoon ja katsastuskuntoon, tottakai silmäterä halutaan pitää hyväkuntoisena ja nättinä. Vaikka suhde autoon ei olisikaan intohimon värittämä, kannattaa kaverista silti pitää huolta. Hyvällä hoidolla voi suojata autoa ja pidentää sen ikää.

Lue lisää
AD-Turku_autopaiva

Etsimme autokaunottaria autopäivään 10.9.

Löytyykö tallistasi tai pihaltasi vaarin vanha Volvo, sähäkkä Ferrari, tuunattu Beemeri tai rakkaudella vaalittu Letukka? Haemme 10.9. pidettävään autopäiväämme katseenkestäviä autokaunottaria!

Lue lisää