Hyvät työvaatteet takaavat turvallisuuden ja työn sujuvuuden

AD-Turku on panostanut työvaatteiden ja suojavarusteiden valikoimaan jo vuosia. Uskomme vahvasti siihen, että kun työvarusteet ovat kunnossa, voidaan minimoida vahinkojen riski sekä parantaa työn sujuvuutta ja viihtyvyyttä. Työ- ja suojavaatteet seuraavat tietysti lainsäädännöllisiä vaatimuksia mm. suojavärien ja paloturvallisuuden puitteissa mutta niiden lisäksi tärkeää on työn onnistumiseen vaikuttavat tekijät sekä työntekijän käyttömukavuus. Käyttöjoustavuutta lisää mm. erilaiset ripustus ja taskuratkaisut, sekä käyttötarkoitusta varten suunnitellut kaavat kuten pidemmät lahkeet, hihat ja selkämykset. Meiltä löytyy myös D-malleja.

IMG_1148 IMG_1159 IMG_1165

Monet asiakkaat ovat luottaneet jo vuosia AD-Turun valikoimaan ja asiantuntijuuteen – meille on tärkeää ohjata asiakasta juuri oikeiden työvaatteiden pariin, jotta tuotteet aidosti vastaavat asiakkaan tarpeita. Lisäksi tarjoamme myös painatus- ja brodeerauspalveluja. Meiltä saat laajan valikoiman eri merkkien työvaatteita ja suojavarusteita kuten Blåkläder, Dimex, Mascot, Sievi, Helly Hansen ja Petzl. Teidän ei kuitenkaan tarvitse luottaa meidän sanaamme…

IMG_1164 IMG_1163

Asiakaskokemus – Timantti Turku

Olemme käyttäneet AD-Turun palveluita noin 3 vuotta, ja pääasiassa olemme ostaneet työvaatteita sekä suojavälineitä. Mielestämme AD-Turulla on Turun seudun laajin valikoima ja tarjonta näitä tuotteita. 

Tärkeimmät kriteerimme työvaatteille ovat niiden joustavuus ja kestävyys, se että työntekijämme pystyvät liikkumaan vaatteissa joustavasti ja helposti on todella tärkeää. AD-Turulla onkin paljon joustokankaisia työvaatteita, joiden vakiokäyttäjiä olemme. 

Asiakaspalvelu on äärimmäisen hyvää ja ystävällistä sekä asiakaslähtöistä. Henkilökunta reagoi aina nopeasti ja parhaimmillaan tuotteet saadaan jopa samana tai seuraavana päivänä. Reagointinopeus toteutuu myös työvaatteiden painatuksessa. Kilpailijoihin verrattuna AD-Turun etuna on nimenomaan tuotetarjonnan laajuus sekä varaston nopeus. Yritys on tehnyt meihin vaikutuksen. 

Pidän siitä, että AD-Turku on yrittäjävetoinen, se lämmittää sydäntäni. Mielestäni he kehittyvät jatkuvasti asiakaspalautteen mukaan. Olen myös pitänyt paljon heidän järjestämistä aamiaistilaisuuksista pari kertaa vuodessa, jolloin näkee vanhoja tuttuja ja pääsee ajan kanssa tutustumaan tuotteisiin ja tarjouksiin. Olen kaikin puolin tyytyväinen. 

Petteri Lauroma, yrittäjä
Timantti Turku

 

Asiakaskokemus – Rasekon ammattiopisto

Rasekon ammattiopisto on ostanut AD-Turulta työvaatteita ja kenkiä opiskelijoille ja opettajille jo vuosia; olemme tietääkseni AD-Turun asiakkuusnumero 1, sillä ensimmäiset tilaukset tehtiin jo ennen kuin ovet virallisesti avattiin.

Työ- ja suojavaatetusta hankitaan eri alojen opiskelijoille mm. auto- ja metallialalle, koneteollisuuteen, rakennusalalle sekä sähkö- ja kiinteistötekniikkaan. Ehdoton kriteeri on opiskelijoiden turvallisuussäädökset täyttävä palosuojaus sekä huomiovärit ovat tärkeitä. Koska kokonaisostojen määrä on vuosittain suuri, yleensä 500-600 vaatetta, on myös hinta erittäin tärkeää; oppilaitoksena kaikki hankinnat tulee kilpailuttaa. AD-Turun kilpailukykyiset hinnat ja kätevä sijainti on myös selkeä etu – suuretkin erät saadaan nopealla reagointiajalla rahtivapaasti.

AD-Turulla on kattava valikoima useita eri merkkejä, sekä tarvittavat lisäpalvelut kuten painatus. Henkilökunta on asiantuntevaa, ja tuotetietous on huipputasoa. Entisestä elämästäni autojen varaosa-alalla tiedän, kuinka arvokas osaava myyjä on.

Reima Ojala,
Rasekon ammattiopisto

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä AD-Turun työvaatemyyjiin:

Jenna Lehtonen
040 710 2420

Annika Laaksonen
040 182 0320