Uutuus: Webaston latausasema sähköautoille

Oletko sinäkin harkinnut sähköauton hankkimista?

Yhä useammat AD-Turunkin asiakkaista kulkevat jo sähköautoilla tai harkitsevat sellaisen hankkimista lähitulevaisuudessa. Sähköauton hankinta vaatii itse auton ohelle myös käytännölliset ratkaisut sen lataukseen, säilytykseen ja lämmitykseen. Perinteisen mallin kotipistokkeita ei ole suunniteltu kantamaan pitkäkestoista latauskuormaa, ja lataaminen voi onnistuessaankin olla hidasta. Uusimmat sähköautot sisältävät entistä pidempikestoisen akun ja täten pidemmän toimintasäteen – niiden lataamiseen sopiva ratkaisu on Webaston uusi Pure-latausasema. Helposti asennettava, vähän tilaavievä ja tyylikäs ratkaisu on myös edullista käyttää; ei palvelumaksuja – maksat vain käyttämästäsi sähköstä.

Käytännöllisyys

Webasto Pure lataa sähköautosi nopeasti ja edullisesti. Se on helppo asentaa ja käyttää sekä on turvallinen.

Laitteen käyttöönotto on todella helppoa:

  1. Laitteen mukana tuleva asennuskehys ja latausasema kiinnitetään seinään
  2. Sähköalan ammattilainen kytkee kiinteän syötön sähköverkosta latausasemaan
  3. Latausasema on käyttövalmis!

Yksinkertaiset, mutta tärkeät ratkaisut tekevät Webasto Puren käytöstä helppoa ja vaivatonta; 4,5m latausjohto antaa joustavuutta auton sijaintiin latausasemaan nähden ja asemassa oleva kaapeliteline pitää johdon puhtaana ja poissa tieltä. Tuotteen takuuaika on 2 vuotta.

AD-Turulta saat myös sähköautojen latausjohtoja. Jos itseltäsi puuttuu ”luottoasentaja”, voit hyödyntää AD-Turun yhteistyöverkostoa, josta löydät ammattitaitoisen sähköasentajan!

Kysy lisää osaavalta henkilökunnaltamme!