Yritys

AD-Turku on toiminut Raisiossa jo vuodesta 2008 ja vakiinnuttanut asemansa laatua arvostavien asiakkaiden omana liikkeenä. Meillä on kaksi päätoimialaa: autojen varaosat korjaamoille ja yksityisasiakkaille sekä kattava valikoima tarvikkeita, laitteita, työasuja, kemikaaleja ja työkaluja sekä ammattilaisille että kuluttajille. Valttimme on erittäin laajan ja korkealaatuisen valikoiman ohella hyvä palvelu ja tiukka ammattiosaaminen.

AD-Turku on AD-ketjuun kuuluva yksityinen, paikallinen yritys. Emoyhtiömme on perinteikäs Rauman Varaosahalli Oy, jonka omistaa Oiva Känä perheineen.

AD-ketju

AD-Turku on osa kansainvälistä AD-ketjua, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita, tarvikkeita sekä määräaikaishuolto- ja korjauspalveluita – siis kaikkea mitä autoilija kaipaa, riippumatta auton merkistä tai iästä. Ketjussa on tuhansia varaosaliikkeitä ja korjaamoja, jotka toimivat yli 30 eri maassa.

AD-ketju tuo itse varaosia maahan ja toimii samalla läheisessä yhteistyössä johtavien autoalan tukkuliikkeiden kanssa. Toimintamme perusta on laatu. Kun valitsemme varastoitavia tuotelinjoja, etsimme aina laadukkaimman vaihtoehdon – kilpailukykyistä hintaa unohtamatta. Tiivis yhteistyö alueemme AD-korjaamojen kanssa tarjoaa asiakkaille edulliset ja nopeat varaosat ja huollot.

IKH-ketju

AD-Turku toimii jälleenmyyjänä IKH-ketjussa. IKH tuo maahan yli 50 000 nimikkeen tuotevalikoimaa. AD-Turun jälleenmyynnissä ovat työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat- ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.