Yritys

AD-Turku on toiminut Raisiossa jo vuodesta 2008 ja vakiinnuttanut asemansa laatua arvostavien asiakkaiden omana liikkeenä. Meillä on kaksi päätoimialaa: autojen varaosat korjaamoille ja yksityisasiakkaille sekä kattava valikoima tarvikkeita, laitteita, työasuja, kemikaaleja ja työkaluja sekä ammattilaisille että kuluttajille. Valttimme on erittäin laajan ja korkealaatuisen valikoiman ohella hyvä palvelu ja tiukka ammattiosaaminen.

Broman Group -konserniin kuuluva Varaosamaailma Oy osti elokuussa 2019 AD-Turku Oy:n koko osakekannan. Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni. Yli 1700 ammattilaista työllistävä yhtiö kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Suomessa. Se palvelee asiakkaitaan Motonetin, AD VaraosaMaailman ja Finntestin sekä Broman Logistics -logistiikkakeskusten kautta. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 359 miljoonaa euroa. Broman Group edistää suomalaista hyvinvointia tukemalla vuosittain monia yleishyödyllisiä kohteita, kuten lasten ja nuorten avustustyötä, urheilua, kulttuuria, sotaveteraaneja ja maanpuolustustyötä. www.bromangroup.fi

AD-ketju

AD-Turku on osa kansainvälistä AD-ketjua, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita, tarvikkeita sekä määräaikaishuolto- ja korjauspalveluita – siis kaikkea mitä autoilija kaipaa, riippumatta auton merkistä tai iästä. Ketjussa on tuhansia varaosaliikkeitä ja korjaamoja, jotka toimivat yli 30 eri maassa.

AD-ketju tuo itse varaosia maahan ja toimii samalla läheisessä yhteistyössä johtavien autoalan tukkuliikkeiden kanssa. Toimintamme perusta on laatu. Kun valitsemme varastoitavia tuotelinjoja, etsimme aina laadukkaimman vaihtoehdon – kilpailukykyistä hintaa unohtamatta. Tiivis yhteistyö alueemme AD-korjaamojen kanssa tarjoaa asiakkaille edulliset ja nopeat varaosat ja huollot.